Ikea fanbyn

FANBYN Tuoli, valkoinen/sisä-/ulkokäyttöön – IKEA

FANBYN Tuoli, valkoinen/sisä-/ulkokäyttöön Tämän tuolin pehmeälinjainen valkoisesta muovista valmistettu istuin on mukava ja helppohoitoinen ratkaisu ruokailutilaan. Kestävästä eukalyptuspuusta valmistetut jalat antavat tuolille lämmintä ja luonnollista ilmettä. Sopii sekä sisä- että ulkokäyttöön.

FANBYN Käsinojallinen tuoli, valkoinen/sisä-/ulkokäyttöön

FANBYN Käsinojallinen tuoli, valkoinen/sisä-/ulkokäyttöön – IKEA

FANBYN Käsinojallinen tuoli, valkoinen/sisä-/ulkokäyttöön Tuolin pehmeälinjainen valkea istuinosa tukee selkää ja käsivarsia mukavasti, joten se on omiaan pitkiin illanistujaisiin perheen ja ystävien seurassa. Yhteensopiva tyyny tuo haluttaessa lisää pehmeyttä. Sopii sekä sisä- että ulkokäyttöön.

FANBYN Tuolin runko, ruskea puukuvio – IKEA

FANBYN Tuolin runko, ruskea puukuvio. Kaluste on valmistettu eukalyptuksesta, joka on luonnostaan kestävä ja vahva puu puunsyiden tiheyden ansiosta. Seisoo tukevasti eikä vaurioita lattiaa jalkojen kumipäällysteen ansiosta.

FANBYN Istuinosa, valkoinen – IKEA

FANBYN Istuinosa, valkoinen Tuolin pehmeälinjainen valkea istuinosa tukee selkää ja käsivarsia mukavasti, joten se on omiaan pitkiin illanistujaisiin perheen ja ystävien seurassa. Yhteensopiva tyyny tuo haluttaessa lisää pehmeyttä. Muotoillut selkänoja ja istuin mahdollistavat mukavan asennon.

MÖCKELBY / FANBYN Pöytä + 6 tuolia, tammi/ … – IKEA

MÖCKELBY / FANBYN Pöytä + 6 tuolia, tammi/tammi valkoinen, 235×100 cm – IKEA

MÖCKELBY / FANBYN Pöytä + 6 tuolia, tammi/tammi valkoinen, 235×100 cm Persoonallinen ruokailuryhmä, jossa riittää tilaa perheelle ja ystäville. Pehmustettu tuoli tukee ristiselkää, ja vakaa rakenne takaa istumamukavuuden pitkiksikin ajoiksi. Pestävä irtopäällinen on helppo pitää puhtaana.

FANBYN Istuinosa ja käsinojat, valkoinen – IKEA

FANBYN Istuinosa ja käsinojat, valkoinen. Muotoillun selkänojan ja käsinojien ansiosta tuolissa on mukava istua.

FANBYN Bar table, white – IKEA

FANBYN Bar table, white. Bar stools with a seat height of 24¾” go well with the bar table.

MÖCKELBY / FANBYN Pöytä + 6 tuolia, tammi, valkoinen

MÖCKELBY / FANBYN Pöytä + 6 tuolia, tammi, valkoinen – IKEA

MÖCKELBY / FANBYN Pöytä + 6 tuolia, tammi, valkoinen. Pinnan kauniin syykuvion ja luonnollisen elävän värin ansiosta jokainen pöytä on omanlaisensa. Hyvä valinta ympäristön kannalta.

FANBYN Chair, white/in/outdoor – IKEA

FANBYN Chair, white/in/outdoor With its softly shaped seat in white plastic, this chair is just as comfortable as easy-care for your dining table. Legs made of durable eucalyptus wood add a warm and natural look. Suitable for both indoor and outdoor use.

Keywords: ikea fanbyn