Ikea glögi

VINTERSAGA Glögijuoma, 750 ml – IKEA

Glögi on ruotsalainen perinnejuoma, joka kuuluu jouluun. Kyytipojiksi sopivat piparkakut tai sahramipullat. Talvella ruotsalaiset perheet kokoontuvat yhteen …

VINTERSAGA Glögijuoma, 750 ml Perinteinen, usein kanelilla, kardemummalla ja inkiväärillä maustettu joulujuoma. Tarjoile kuumana rusinoiden ja manteleiden kera tai nauti sellaisenaan kylmänä.

Juomat – Virkistäviä juomia Herkkutorilta – IKEA

Juomat – Virkistäviä juomia Herkkutorilta – IKEA

Olipa tiedossa syntymäpäiväjuhlat, pääsiäinen, joulu, piknik-retki lähimetsään tai vain leffailta kotona, IKEA-Herkkutorilta löydät maittavat juomat …

Juoma kruunaa ruokahetken, oli kyseessä sitten sertifioitu kahvi, ihanan kirpeä puolukkamehu tai raikas seljankukkajuoma. Osta juomat meiltä!

VINTERFINT Kannu, harmaa, 1.4 l – IKEA

Miten tarjoilisit kuuman glögin tai puuromaidon? Tämä kannu on valmistettu kestävästä kivitavarasta, aivan kuten yhteensopiva VINTERFINT-kulho.

VINTERFINT Kannu, harmaa, 1.4 l Miten tarjoilisit kuuman glögin tai puuromaidon? Tämä kannu on valmistettu kestävästä kivitavarasta, aivan kuten yhteensopiva VINTERFINT-kulho. Kannua voi käyttää sekä kylmien että kuumien juomien tarjoilemiseen.

VINTERSAGA Glögg, mulled fruit drink, 750 ml – IKEA Belgium

VINTERSAGA Glögg, mulled fruit drink, 750 ml A traditional Swedish Christmas drink commonly flavoured with spices like cinnamon, cardamom, and ginger.

VINTERSAGA Glögg, mulled fruit drink, 750 ml A traditional Swedish Christmas drink commonly flavoured with spices like cinnamon, cardamom, and ginger. Serve steaming hot with raisins and chopped almonds put in the drink, or enjoy cold as it is.

Ikea Glögi – Reettastyle – Lily

Ikea Glögi – Reettastyle | Lily

28.11.2018 — Olen itse suuri glögin ystävä, vaikka sitä aiemmin kovasti vihasin. Tänä vuonna jouluun valitsin alkoholittoman Ikea:n Glögin.

IKEA – Glögi ja piparit – miten täydellisesti ne… – Facebook

Glögi ja piparit – miten täydellisesti ne sopivatkaan yhteen. Ja totta kai Herkkutorilta löytyy myös homejuustoa makuelämystä syventämään!…

IS testasi alkoholittomat glögit – Katso, miten suosikkisi pärjäsi!

Alholiton glögi: IS testasi alkoholittomat glögit – Katso, miten suosikkisi pärjäsi! – Ajankohtaista – Ilta-Sanomat

4.12.2015 — Toiseksi parhaat pisteet vei Ikean mehuglögi, jota raatilaiset tarjoilisivat pikkujouluissa tai silloin kun tarvitsee glögiä, …

Ilta-Sanomat testasi yhdeksän alkoholitonta glögiä.

IKEA Espoo on Instagram: “Ei ole koskaan liian aikaista …

IKEA Espoo on Instagram: “Ei ole koskaan liian aikaista aloittaa glögi- ja piparikausi. Nyt tip tap IKEA Espooseen maistelemaan VINTERSAGA glögijuomaa ja piparkakkuja! Ota 4, maksa 3. Tervetuloa! #IKEAespoo #glögikausi #VINTERSAGA #ihanaaollakotona”

79 Likes, 4 Comments – IKEA Espoo (@ikeaespoo) on Instagram: “Ei ole koskaan liian aikaista aloittaa glögi- ja piparikausi. Nyt tip tap IKEA Espooseen…”

79 Likes, 4 Comments – IKEA Espoo (@ikeaespoo) on Instagram: “Ei ole koskaan liian aikaista aloittaa glögi- ja piparikausi. Nyt tip tap IKEA Espooseen maistelemaan VINTERSAGA glögijuomaa ja piparkakkuja! Ota 4, maksa 3. Tervetuloa! #IKEAespoo #glögikausi #VINTERSAGA #ihanaaollakotona”

Herkullista joulun tunnelmointia – Anne Melender

Herkullista joulun tunnelmointia | Anne Melender

28.11.2019 — IKEA:n VINTERSAGA-glögi maistui piparien koristelun lomassa ja sopi mainiosti juustotarjottimen seuraan. Glögi on oikeasti tosi ihanaa, …

kaupallinen yhteistyö Asennemedia ja IKEA” Hip hei, joluttaa jo! Omalla kohdalla se tarkoittaa ensimmäisenä jouluisten herkkujen maistelun – nimittäin kuulun…

Keywords: ikea glögi