Ikea grönlid

GRÖNLID on muhkea sohva lämpimiin koti-iltoihin – IKEA

GRÖNLID on muhkea sohva lämpimiin koti-iltoihin – IKEA

IKEA GRÖNLID-sarjan tuotteet ovat muhkeita ja syviä sohvia, joista muokkaat sinun kotiisi sopivan löhöilynurkkauksen. Tutustu sarjan tuotteisiin täällä.

GRÖNLID 3:n istuttava sohva + divaani, Inseros valkoinen

GRÖNLID 3:n istuttava sohva + divaani, Inseros valkoinen – IKEA

GRÖNLID 3:n istuttava sohva + divaani, Inseros valkoinen Käperry sohvannurkkaan, nauti koti-illoista ja rentoudu vapaapäivinäsi perheen ja ystävien kanssa. Tämä sohva on tavallista syvempi, ja siinä on pehmeät ja siirreltävät selkänojatyynyt. Lisäksi sohva on helppo muokata tilan ja tarpeiden mukaan.

GRÖNLID 3:n istuttava sohva, Inseros valkoinen – IKEA

GRÖNLID 3:n istuttava sohva, Inseros valkoinen Käperry sohvannurkkaan, nauti koti-illoista ja rentoudu vapaapäivinäsi perheen ja ystävien kanssa. Tämä sohva on tavallista syvempi, ja siinä on pehmeät ja siirreltävät selkänojatyynyt. Lisäksi sohva on helppo muokata tilan ja tarpeiden mukaan.

GRÖNLID 2:n istuttava sohva, Sporda luonnonvärinen

GRÖNLID 2:n istuttava sohva, Sporda luonnonvärinen – IKEA

GRÖNLID 2:n istuttava sohva, Sporda luonnonvärinen Käperry sohvannurkkaan, nauti koti-illoista ja rentoudu vapaapäivinäsi perheen ja ystävien kanssa. Tämä sohva on tavallista syvempi, ja siinä on pehmeät ja siirreltävät selkänojatyynyt. Lisäksi sohva on helppo muokata tilan ja tarpeiden mukaan.

GRÖNLID Divaani, Inseros valkoinen – IKEA

GRÖNLID Divaani, Inseros valkoinen GRÖNLID-divaani on pehmeä, mukava ja lekotteluun kutsuva. Syvä pussijousitettu istuintyyny, vaahtomuovi ja polyesterikuiduilla pehmustettu pintakerros takaavat istuinmukavuuden. Inseros-päällinen on kudottua sileäpintaista 100 % puuvillaa.

GRÖNLID 2:n istuttava vuodesohva, Inseros valkoinen

GRÖNLID 2:n istuttava vuodesohva, Inseros valkoinen – IKEA

GRÖNLID 2:n istuttava vuodesohva, Inseros valkoinen Käperry sohvannurkkaan, nauti koti-illoista ja rentoudu vapaapäivinäsi perheen ja ystävien kanssa. Tämä sohva on tavallista syvempi, ja siinä on pehmeät ja siirreltävät selkänojatyynyt. Lisäksi sohva on helppo muokata tilan ja tarpeiden mukaan.

GRÖNLID 4:n istuttava kulmasohva, Sporda luonnonvärinen

GRÖNLID 4:n istuttava kulmasohva, Sporda luonnonvärinen – IKEA

GRÖNLID 4:n istuttava kulmasohva, Sporda luonnonvärinen Käperry sohvannurkkaan, nauti koti-illoista ja rentoudu vapaapäivinäsi perheen ja ystävien kanssa. Tämä sohva on tavallista syvempi, ja siinä on pehmeät ja siirreltävät selkänojatyynyt. Lisäksi sohva on helppo muokata tilan ja tarpeiden mukaan.

GRÖNLID 4:n istuttava sohva + divaani, Sporda … – IKEA

GRÖNLID 4:n istuttava sohva + divaani, Sporda luonnonvärinen – IKEA

GRÖNLID 4:n istuttava sohva + divaani, Sporda luonnonvärinen Käperry sohvannurkkaan, nauti koti-illoista ja rentoudu vapaapäivinäsi perheen ja ystävien kanssa. Tämä sohva on tavallista syvempi, ja siinä on pehmeät ja siirreltävät selkänojatyynyt. Lisäksi sohva on helppo muokata tilan ja tarpeiden mukaan.

GRÖNLID 2:n istuttava vuodesohvaosa, Inseros valkoinen

GRÖNLID 2:n istuttava vuodesohvaosa, Inseros valkoinen – IKEA

GRÖNLID 2:n istuttava vuodesohvaosa, Inseros valkoinen Käperry sohvannurkkaan, nauti koti-illoista ja rentoudu vapaapäivinäsi perheen ja ystävien kanssa. Tämä sohva on tavallista syvempi, ja siinä on pehmeät ja siirreltävät selkänojatyynyt. Lisäksi sohva on helppo muokata tilan ja tarpeiden mukaan.

Keywords: ikea grönlid, grönlid ikea, ikea grönlid sohva