Ikea hemma

HEMMA Ripustinsarja, valkoinen, 1.8 m – IKEA

HEMMA Ripustinsarja, valkoinen, 1.8 m. Voit yhdistää ripustinsarjaan haluamasi varjostimen ja näin rakentaa juuri omaan makuusi sopivan valaisimen.

HEMMA Ripustinsarja, musta, 1.8 m – IKEA

HEMMA Ripustinsarja, musta, 1.8 m. Voit yhdistää ripustinsarjaan haluamasi varjostimen ja näin rakentaa juuri omaan makuusi sopivan valaisimen.

BRUNSTA / HEMMA Kattovalaisin, musta, 20 cm – IKEA

Tämän kattovalaisimen ilmava ja kaunis muoto sopii niin ruokapöydän ylle kuin eteiseenkin – ja selkeälinjaisia valaisimia voi ripustaa myös useampia riviin.

BRUNSTA / HEMMA Kattovalaisin, musta, 20 cm Tämän kattovalaisimen ilmava ja kaunis muoto sopii niin ruokapöydän ylle kuin eteiseenkin – ja selkeälinjaisia valaisimia voi ripustaa myös useampia riviin. Kattovalaisimesta saa helposti omannäköisen haluamallaan lampulla.

VINGMAST / HEMMA Kattovalaisin, beige/valkoinen – IKEA

VINGMAST / HEMMA Kattovalaisin, beige/valkoinen. 44,99 …

VINGMAST / HEMMA Kattovalaisin, beige/valkoinen Tämän kauniin lampunvarjostimen kuvio syntyy tekstiilipintaa kiertävästä narusta, ja varjostin luo huoneeseen hauskoja kuvioita. Litteään pakettiin pakatun varjostimen ansiosta helppo kuljettaa kotiin.

MOJNA / HEMMA Kattovalaisin, valkoinen – IKEA

Tämä lampunvarjostin tuottaa pehmeän ja koristeellisen valon. Se on tehty kierrätysmuovista ja uusiutuvasta viskoosista, ja se toimitetaan litteässä …

MOJNA / HEMMA Kattovalaisin, valkoinen Tämä lampunvarjostin tuottaa pehmeän ja koristeellisen valon. Se on tehty kierrätysmuovista ja uusiutuvasta viskoosista, ja se toimitetaan litteässä pakkauksessa. Kaikki tämä säästää ympäristöä.

BRUNSTA / HEMMA Kattovalaisin, musta, 30 cm – IKEA

BRUNSTA / HEMMA Kattovalaisin, musta, 30 cm Tämän kattovalaisimen ilmava ja kaunis muoto sopii niin ruokapöydän ylle kuin eteiseenkin – ja valaisimen …

BRUNSTA / HEMMA Kattovalaisin, musta, 30 cm Tämän kattovalaisimen ilmava ja kaunis muoto sopii niin ruokapöydän ylle kuin eteiseenkin – ja valaisimen selkeälinjaisen tyylin ansiosta niitä voi ripustaa myös useampia riviin. Kattovalaisimesta saa helposti omannäköisen haluamallaan lampulla.

HEMMA Cord set, white, 1.8 m – IKEA

HEMMA white, Cord set, 1.8 m – IKEA

HEMMA white, Cord set, 1.8 m. You can easily create your own personal pendant lamp by combining the cord set with your choice of lampshade.

TRUBBNATE / HEMMA Kattovalaisin, valkoinen – IKEA

TRUBBNATE / HEMMA Kattovalaisin, valkoinen Suosikki menneiltä vuosilta. Valaisin on aiempaa suurempi ja kierrätysmuovia, mutta edelleen litteässä …

TRUBBNATE / HEMMA Kattovalaisin, valkoinen Suosikki menneiltä vuosilta. Valaisin on aiempaa suurempi ja kierrätysmuovia, mutta edelleen litteässä pakkauksessa. Varjostimen muoto, kauniit varjot ja himmeä valo toimivat yhtä hyvin kuin vuonna 1978, jolloin valaisin tuli markkinoille.

LUFTMASSA / HEMMA Kattovalaisin, pyöristetty/musta, 26 cm

LUFTMASSA / HEMMA Kattovalaisin, pyöristetty/musta, 26 cm – IKEA

Liity IKEA Family -jäseneksi. Tee ideoistasi totta. Saat inspiraatiota ja sinulle suunnattuja etuja & tarjouksia sekä voit osallistua mahtaviin aktiviteetteihin …

LUFTMASSA / HEMMA Kattovalaisin, pyöristetty/musta, 26 cm Kattovalaisimen pyöreä metalliverkko antaa valaisimelle keveän ilmeen ja levittää miellyttävää valoa samalla luoden kauniin kuvion, joka muistuttaa säteilevää aurinkoa. Luo tunnelmaa käyttämällä varjostinta koristeellisen lampun kanssa.

Keywords: ikea hemma, ikea ripustinsarja