Ikea kiskot

BESTÅ Liukukisko, pehmeästi sulkeutuva – IKEA

Kiskot oli helppo asentaa ja ne ovat toimineet jo kolme vuorokautta moitteetta.5. Tuotteen ominaisuuksia on huononnettuSamuli K.Hei!

BESTÅ Liukukisko, pehmeästi sulkeutuva. Kiskojen ansiosta laatikot sulkeutuvat pehmeästi ja äänettömästi.

Verhokiskojärjestelmät – Verhokisko kattoon kiinni – IKEA

Verhokiskojärjestelmät – Verhokisko kattoon kiinni – IKEA

Verhokiskot ovat suosittuja, sillä kisko on äärimmäisen kätevä esimerkiksi silloin, jos ja kun ikkunaan halutaan ripustaa toisetkin verhot.

Verhokiskojärjestelmä mahdollistaa sen, että verhot näyttävät kauniilta ja toimivat hyvin käytössä. Löydä valikoimastamme toimivia ratkaisuja kotiisi.

METOD Kiinnityskisko, sinkitty, 200 cm – IKEA

Keittiökaappien asentaminen samaan linjaan on helppoa ja turvallista tämän kiinnityskiskon avulla. Kiinnitä kisko ensin seinään ja ripusta sitten kaapit kiskoon …

METOD Kiinnityskisko, sinkitty, 200 cm Keittiökaappien asentaminen samaan linjaan on helppoa ja turvallista tämän kiinnityskiskon avulla. Kiinnitä kisko ensin seinään ja ripusta sitten kaapit kiskoon – kätevää! Kiskon ansiosta seinäkaapit on helppo asentaa paikoilleen.

BESTÅ Liukukisko ponnahduslaatikkoon – IKEA

Tuotetiedot. Kiskoissa on kiinteä ponnahdussalpa, jonka ansiosta laatikko on helppo avata kevyellä painalluksella, eikä vetimiä tarvita. Laatikon liukukiskoja …

BESTÅ Liukukisko ponnahduslaatikkoon Haluaisitko huoneeseesi yhtenäisen ilmeen ja laatikot, jotka saa auki, vaikka kädet olisivat täynnä? BESTÅ-liukukiskossa on kiinteä ponnahdussalpa, jonka ansiosta voit avata laatikon kevyellä painalluksella.

Verhokiskot – Verhonipsut & verhorenkaat – IKEA

Verhokiskot – Verhonipsut & verhorenkaat – IKEA

Kiskossa verhot liukuvat taatusti tasaisesti edestakaisin. Verhot ovat linjassa kiskojen yläosan kanssa, joten kisko jää käytännössä näkymättömiin Kun kiinnität …

Verhokiskot, verhonipsut ja verhorenkaat luovat upean verhokokonaisuuden. Verhokisko auttaa ripustamaan verhot kerroksittain tai jopa kulmien yli. Katso!

SKYTTA Liukuovikehikon kisko, valkoinen 3 kiskoa – IKEA

SKYTTA Liukuovikehikon kisko, valkoinen 3 kiskoa Näillä kiskoilla ja SKYTTA-liukuovilla voit toteuttaa lattiasta kattoon ylettyvän liukuoviratkaisun.

SKYTTA Liukuovikehikon kisko, valkoinen 3 kiskoa Näillä kiskoilla ja SKYTTA-liukuovilla voit toteuttaa lattiasta kattoon ylettyvän liukuoviratkaisun. Lattiaan ei tarvitse porata reikiä, sillä lattiakisko teipataan paikalleen. Teippikiinnitys sopii erilaisille pintamateriaaleille.

BOAXEL Kiinnityskisko, valkoinen, 200 cm – IKEA

BOAXEL Kiinnityskisko, valkoinen, 200 cm. Näytä mittojen määrittelyt. 8,- …

BOAXEL Kiinnityskisko, valkoinen, 200 cm Nämä kiinnityskiskot ovat seinään kiinnitettävän BOAXEL-säilytysjärjestelmän perusta. Valitse haluamasi määrä kiinnityskiskoja ja luo yksilöllisiä säilytysratkaisuja vaatteille ja kengille lisäämällä sisusteita.

HJÄLPA Kiinnityskisko, valkoinen, 55 cm – IKEA

HJÄLPA-sisusteiden avulla saat PLATSA-säilytysjärjestelmästä juuri tarpeidesi mukaisen – sekä sisä- että ulkopuolelta. Kiskot, korit, koukut ja hyllyt …

HJÄLPA Kiinnityskisko, valkoinen, 55 cm HJÄLPA-sisusteiden avulla saat PLATSA-säilytysjärjestelmästä juuri tarpeidesi mukaisen – sekä sisä- että ulkopuolelta. Kiskot, korit, koukut ja hyllyt pitävät tavarat järjestyksessä ja varmistavat, että saat kaiken käytössä olevan tilan hyötykäyttöön.

Kiskovalaisimet & valokiskot – Energiaa säästävät – IKEA

Kiskovalaisimet & valokiskot – Energiaa säästävät – IKEA

Kiskovalaisimet. Säädettävien kohdevalojen avulla voit ohjata valon haluamaasi paikkaan. Ja liitoskappaleen avulla voit yhdistää useita säädettäviä …

Kiskovalaisin tuo kotiin sopivaa kohdevaloa. Siirrä kiskovalaisimia portaattomasti ja kohdistaa valon haluamaasi paikkaan. Osta valokiskot meiltä!

Keywords: ikea kiskot, ikea liukukisko, laatikon kiskot ikea, ikea laatikon kiskot