Ikea lurvig

LURVIG Kissankoppi, musta, 33x38x33 cm – IKEA

LURVIG Kissankoppi, musta, 33x38x33 cm Mukava, turvallinen ja kodikas paikka, jossa paras ystäväsi voi rentoutua. Kissatalo myös sopii täydellisesti …

LURVIG Kissankoppi, musta, 33x38x33 cm Mukava, turvallinen ja kodikas paikka, jossa paras ystäväsi voi rentoutua. Kissatalo myös sopii täydellisesti KALLAX-hyllyyn, ja se on helppo taittaa kokoon ja ottaa mukaan matkalle.

Lemmikkitarvikkeet – lemmikkien tarvikkeet netistä – IKEA

Lemmikkitarvikkeet – lemmikkien tarvikkeet netistä – IKEA

Siksi LURVIG-mallisto sisältää laajan valikoiman erilaisia petejä ja tarvikkeita. Valitse malliston väreistä, kuvioista ja tekstuureista sopivat juuri sinun …

Lemmikkitarvikkeet IKEA-verkkokaupasta. Monien mielestä koti ei ole koti ilman kissaa tai koiraa. Valikoimastamme löydät kaikki tarpeelliset lemmikkitarvikkeet. Tutustu!

LURVIG Raapimismatto, luonnonvärinen – IKEA

Kissan raapimismatto on valmistettu 50 % sisalista, joka on agaavekasvista peräisin oleva luonnonmateriaali. Näin ollen matto on erittäin kestävä ja vahva.

LURVIG Raapimismatto, luonnonvärinen. Matto muuttaa tavallisen pöydänjalan raapimispuuksi, jonka avulla kissa voi venytellä ja teroittaa kynsiään. Kätevä ja edullinen tapa suojata verhoiltuja kalusteita kynnenjäljiltä.

LURVIG Koiransänky, vaaleanharmaa, M – IKEA

LURVIG Koiransänky, vaaleanharmaa – IKEA

LURVIG Koiransänky, vaaleanharmaa. Jos iso koira tarvitsee lisää tilaa, yhden sivuista voi irrottaa. Pohjassa oleva liukueste pitää alustan paikallaan.

LURVIG Rahi, vaaleanharmaa, 53×15 cm – IKEA

LURVIG Rahi, vaaleanharmaa – IKEA

Kissat ja koirat ovat osa perhettä – ja kotia. LURVIG-sarjasta löydät useimmat lemmikkien tarvitsemat tavarat, jotta yhteiselonne sujuisi mahdollisimman …

LURVIG Rahi, vaaleanharmaa. Kissat ja koirat ovat osa perhettä – ja kotia. LURVIG-sarjasta löydät useimmat lemmikkien tarvitsemat tavarat, jotta yhteiselonne sujuisi mahdollisimman mukavasti.

LURVIG Ruokakulhon alusta, vaaleanharmaa, 28×36 cm – IKEA

LURVIG Ruokakulhon alusta, vaaleanharmaa – IKEA

LURVIG Ruokakulhon alusta, vaaleanharmaa. Kissat ja koirat ovat osa perhettä – ja kotia. LURVIG-sarjasta löydät useimmat lemmikkien tarvitsemat tavarat, …

LURVIG Ruokakulhon alusta, vaaleanharmaa. Kissat ja koirat ovat osa perhettä – ja kotia. LURVIG-sarjasta löydät useimmat lemmikkien tarvitsemat tavarat, jotta yhteiselonne sujuisi mahdollisimman mukavasti.

LURVIG Koiransänky, vaaleanharmaa, L – IKEA

LURVIG Koiransänky, vaaleanharmaa, L Jos iso koira tarvitsee lisää tilaa, yhden sivuista voi irrottaa. Pohjassa oleva liukueste pitää alustan paikallaan.

LURVIG Koiransänky, vaaleanharmaa, L Jos iso koira tarvitsee lisää tilaa, yhden sivuista voi irrottaa. Pohjassa oleva liukueste pitää alustan paikallaan. Helppo pitää puhtaana irrotettavan ja konepestävän päällisen ansiosta.

LURVIG Kissatalo + tyyny, valkoinen/vaaleanharmaa … – IKEA

LURVIG Kissatalo + tyyny, valkoinen/vaaleanharmaa, 33x38x33 cm – IKEA

LURVIG Kissatalo + tyyny, valkoinen/vaaleanharmaa, 33x38x33 cm Kotoisa ja mukava nukkumapaikka, jonka voi asettaa lattialle tai KALLAX-hyllyyn.

LURVIG Kissatalo + tyyny, valkoinen/vaaleanharmaa, 33x38x33 cm Kotoisa ja mukava nukkumapaikka, jonka voi asettaa lattialle tai KALLAX-hyllyyn. Helppo pitää puhtaana konepestävän päällisen ansiosta.

LURVIG Kissankoppi, valkoinen, 33x38x33 cm – IKEA

LURVIG Kissankoppi, valkoinen, 33x38x33 cm Mukava, turvallinen ja kodikas paikka, jossa paras ystäväsi voi rentoutua. Kissatalo myös sopii täydellisesti …

LURVIG Kissankoppi, valkoinen, 33x38x33 cm Mukava, turvallinen ja kodikas paikka, jossa paras ystäväsi voi rentoutua. Kissatalo myös sopii täydellisesti KALLAX-hyllyyn, ja se on helppo taittaa kokoon ja ottaa mukaan matkalle.

Keywords: ikea lurvig, ikea kissankoppi, lurvig ikea