Ikea maustehylly

BEKVÄM Maustehylly, haapa – IKEA

Mausteet puolestaan tuovat ruokaan makua, ja ne kannattaa säilyttää valolta ja kuumuudelta suojattuina omissa maustepurkeissa, jotta makua ja potkua riittää …

BEKVÄM Maustehylly, haapa Tähän hyllyyn saa mausteet järjestykseen tai vaikkapa lempikeittokirjan kauniisti esille. Puinen maustehylly on sekä käytännöllinen että tyylikäs, ja se tekee tyhjästä seinästä heti kodikkaamman näköisen. Kätevä tapa säilyttää mausteita: vapauttaa tilaa työtasolta.

Pippurimylly, maustepurkit & maustehylly – IKEA

Pippurimylly, maustepurkit & maustehylly – IKEA

Maustehylly lisäät keittiöön myös dynaamisen värivalikoiman, jauhepaprikan tummanpunaisista sävyistä aromaattisten currysekoitusten kirkkaankeltaisiin.

Pippurimylly maustaa ruokasi. Maustepurkit, maustemylly sekä -hylly auttavat säilönnässä. Useat maustepurkit ovat läpinäkyviä ja helpottaa näkemistä.

Seinäsäilytystarvikkeet keittiösi kaikille tavaroille – IKEA

Seinäsäilytystarvikkeet keittiösi kaikille tavaroille – IKEA

Luo räätälöity seinäsäilytysratkaisu tankojen, koukkujen ja magneettisten telineiden avulla. Näin kaikki tärkeät välineet ovat käden ulottuvilla, ja työtasoilta …

Seinäsäilytystarvikkeet antavat kodin sisustajalle vapaat kädet keittiön ilmeen viimeistelyyn ja tavaroiden säilytykseen. Tutustu monipuoliseen valikoimaan!

Mausteteline ja keittiötanko – Keittiön säilytys – IKEA

Mausteteline ja keittiötanko – Keittiön säilytys – IKEA

Monikäyttöisillä UPPDATERA-sisusteilla saat muokattua keittiösi kaapit ja laatikot vastaamaan kaikkia tarpeitasi – vaikka sinulla ei olisikaan IKEA-keittiötä!

Mausteteline ja keittiötanko ovat esimerkkiratkaisuja keittiösi erilaisille pientavaroille. Seinäsäilytystuotteemme ovat keittiön tarpeisiin. Tutustu!

Keittiökaappien sisusteet palauttavat järjestyksen – IKEA

Keittiökaappien sisusteet palauttavat järjestyksen – IKEA

Keittiön seinähylly ja lautashylly ovat oiva tapa lisätä keittiön säilytystilaa. Luo keittiön seinille oma tyyli ja pidä tärkeät keittiövälineet käsiesi …

Keittiökaappien sisusteet pitävät tärkeät keittiövälineesi hyvässä järjestyksessä. Ruuanlaitto on sujuvaa, kun kaikki tarvitsemasi löytyy tutuilta paikoilta.

UPPDATERA Mausteteline, antrasiitti, 20×50 cm – IKEA

UPPDATERA Mausteteline, antrasiitti, 20×50 cm Pidä keittiö siistinä ja mausteet rivissä. Tässä telineessä mausteet pysyvät hyvässä järjestyksessä laatikossa. Teline tarjoaa myös yleiskatsauksen maustevarastoihin, mikä helpottaa ruoanlaittoa. Pohjassa oleva kumi pitää telineen hyvin paikallaan.

Mausteet mainiosti rivissä – IKEA

Kun asiat löytyvät helposti, kokkailu käy paljon mukavammin. Vankka haapapuinen mausteteline pitää kaiken maustamiseen tarvittavan järjestyksessä ja käden ulottuvilla. Jos tilaa jää, voit esitellä hyllyllä myös uusinta keittokirjaasi.

Keittiön hyllyt – Keittiön seinähyllyt ja lautashyllyt – IKEA

Keittiön hyllyt – Keittiön seinähyllyt ja lautashyllyt – IKEA

Keittiön seinähylly ja lautashylly ovat oiva tapa lisätä keittiön säilytystilaa. Luo keittiön seinille oma tyyli ja pidä tärkeät keittiövälineet käsiesi ulottuvilla. Tilaa keittiön hyllyt!

BARNASINNE Maustemylly, musta/valkoinen, 14 cm – IKEA

BARNASINNE Maustemylly, musta/valkoinen, 14 cm Jauhatusmekanismi on myllyn yläosassa, joten mausteiden jäämät eivät karise pöydälle tai maustehyllyyn. Keraaminen koneisto on kovempi ja kestävämpi kuin teräksestä valmistettu.

Keywords: ikea maustehylly, maustehylly ikea