Ikea muotoonommeltu lakana 120

ULLVIDE Muotoonommeltu lakana, valkoinen, 120×200 cm

ULLVIDE Muotoonommeltu lakana, valkoinen, 120×200 cm – IKEA

ULLVIDE Muotoonommeltu lakana, valkoinen, 120×200 cm. Pehmeä lakana, jossa korkea langantiheys ja joka on valmistettu lyosellista ja kestävämmin tuotetusta …

ULLVIDE Muotoonommeltu lakana, valkoinen, 120×200 cm. Pehmeä lakana, jossa korkea langantiheys ja joka on valmistettu lyosellista ja kestävämmin tuotetusta puuvillasta. Luonnonmateriaalit hengittävät ja imevät kosteutta, joten hyvät yöunet ovat taatut.

DVALA Muotoonommeltu lakana, valkoinen, 120×200 cm – IKEA

DVALA Muotoonommeltu lakana, valkoinen, 120×200 cm. Puuvilla on pehmeä luonnonmateriaali, joka hengittää, imee kosteutta ja tuntuu pehmeältä ihoa vasten.

DVALA Muotoonommeltu lakana, valkoinen, 120×200 cm. Puuvilla on pehmeä luonnonmateriaali, joka hengittää, imee kosteutta ja tuntuu pehmeältä ihoa vasten. Kaikki käyttämämme puuvilla on tuotettu kestävän kehityksen mukaisesti.

ULLVIDE Muotoonommeltu lakana, harmaa/vihreä, 120×200 cm

ULLVIDE Muotoonommeltu lakana, harmaa/vihreä, 120×200 cm – IKEA

ULLVIDE Muotoonommeltu lakana, harmaa/vihreä, 120×200 cm. Näytä mittojen määrittelyt. 16,99 …

ULLVIDE Muotoonommeltu lakana, harmaa/vihreä, 120×200 cm Tiivis perkaalikudos ja ohut puuvilla-lyosellilanka tekevät kankaan pinnasta sileän ja vastustamattoman pehmeän. Luonnonmateriaalit hengittävät ja imevät kosteutta, mikä takaa mukavat ja levolliset yöunet.

NATTJASMIN Muotoonommeltu lakana, vaalea beige … – IKEA

NATTJASMIN Muotoonommeltu lakana, vaalea beige, 120×200 cm – IKEA

NATTJASMIN Muotoonommeltu lakana, vaalea beige, 120×200 cm. Näytä mittojen määrittelyt. 24,99 …

NATTJASMIN Muotoonommeltu lakana, vaalea beige, 120×200 cm. Kuin unelma – silkkisen pehmeä lakana, jossa on kaunis kiilto. Lakana on satiinikudottu ohuesta langasta, jonka materiaali on lyosellia ja kestävästi kasvatettua puuvillaa.

ULLVIDE Muotoonommeltu lakana sijauspatjaan, valkoinen …

ULLVIDE Muotoonommeltu lakana sijauspatjaan, valkoinen, 120×200 cm – IKEA

ULLVIDE Muotoonommeltu lakana sijauspatjaan, valkoinen, 120×200 cm Pehmeä lakana, jossa korkea langantiheys ja joka on valmistettu lyosellista ja …

ULLVIDE Muotoonommeltu lakana sijauspatjaan, valkoinen, 120×200 cm Pehmeä lakana, jossa korkea langantiheys ja joka on valmistettu lyosellista ja kestävämmin tuotetusta puuvillasta. Luonnonmateriaalit hengittävät ja imevät kosteutta, joten hyvät yöunet ovat taatut.

RÖNNVECKMAL Muotoonommeltu lakana, valkoinen … – IKEA

RÖNNVECKMAL Muotoonommeltu lakana, valkoinen, 120×200 cm – IKEA

RÖNNVECKMAL Muotoonommeltu lakana, valkoinen, 120×200 cm RÖNNVECKMAL-sarjan lakanat ja tyynyliinat ovat korkealaatuista puuvillaa.

RÖNNVECKMAL Muotoonommeltu lakana, valkoinen, 120×200 cm RÖNNVECKMAL-sarjan lakanat ja tyynyliinat ovat korkealaatuista puuvillaa. Ne tuntuvat viileiltä, kuivilta ja raikkailta ihoa vasten ja erityisen korkea lankatiheys tarkoittaa, että ne kestävät monet makeat unet.

DVALA Muotoonommeltu lakana, vaaleansininen, 120×200 cm

DVALA Muotoonommeltu lakana, vaaleansininen, 120×200 cm – IKEA

Liity IKEA Family -jäseneksi. Tee ideoistasi totta. Saat inspiraatiota ja sinulle suunnattuja etuja & tarjouksia sekä voit osallistua mahtaviin aktiviteetteihin …

DVALA Muotoonommeltu lakana, vaaleansininen, 120×200 cm DVALA-lakanat ja -tyynyliinat on valmistettu vastuullisesti tuotetusta puuvillasta, joka hengittää, imee kosteutta ja tuntuu mukavan pehmeältä ihoa vasten. Erinomainen valinta kaikille unikeoille.

Lakanat – Muotoonommeltu lakana ja aluslakana sänkyyn – IKEA

Lakanat – Muotoonommeltu lakana ja aluslakana sänkyyn – IKEA

Lakanat ja aluslakanat ovat monen mielestä toiseksi paras asia maailmassa. Tutustu laajaan lakana- ja aluslakanavalikoimaan. Myös muotoonommeltu lakana!

DVALA Muotoonommeltu lakana, vaaleanharmaa, 120×200 cm

DVALA Muotoonommeltu lakana, vaaleanharmaa, 120×200 cm – IKEA

Ne myös hengittävät hyvin ja imevät kosteutta, joten ne ovat miellyttäviä ihoa vasten. Nykyään IKEA käyttää yhä enemmän kierrätyspuuvillaa. Pyrimme myös …

DVALA Muotoonommeltu lakana, vaaleanharmaa, 120×200 cm Puuvilla on pehmeä luonnonmateriaali, joka hengittää, imee kosteutta ja tuntuu pehmeältä ihoa vasten. Kaikki käyttämämme puuvilla on tuotettu kestävän kehityksen mukaisesti. Voit siis nukkua kauniit unet hyvällä omatunnolla.

ULLVIDE Muotoonommeltu lakana sijauspatjaan, harmaa …

ULLVIDE Muotoonommeltu lakana sijauspatjaan, harmaa/vihreä, 120×200 cm – IKEA

Liity IKEA Family -jäseneksi. Tee ideoistasi totta. Saat inspiraatiota ja sinulle suunnattuja etuja & tarjouksia sekä voit osallistua mahtaviin aktiviteetteihin …

ULLVIDE Muotoonommeltu lakana sijauspatjaan, harmaa/vihreä, 120×200 cm Tiivis perkaalikudos ja ohut puuvilla-lyosellilanka tekevät kankaan pinnasta sileän ja vastustamattoman pehmeän. Luonnonmateriaalit hengittävät ja imevät kosteutta, mikä takaa mukavat ja levolliset yöunet.

Keywords: ikea muotoonommeltu lakana 120