Ikea peili

Peilit heijastavat tyyliäsi – Tilaa myös verkkokaupasta – IKEA

Peilit heijastavat tyyliäsi – Tilaa myös verkkokaupasta – IKEA

Peilit luovat tilan tuntua asuntoon koosta riippumatta. Kaunis ja tyylikäs peili on loistava sisustuselementti. Meiltä myös eteispeili. Tutustu!

Suuri peili muuttaa huoneen – löydä iso kokovartalopeili – IKEA

Suuri peili muuttaa huoneen – löydä iso kokovartalopeili – IKEA

Tutkimalla suurten peilien valikoimaamme löydät sekä vapaasti seisovat peilit että täyskorkeat peilit, jotka voidaan kiinnittää seinään tai oveen. Mihin tahansa …

Suuri peili muuttaa huoneen avaraksi ja valoisaksi. Isolla peilillä voit nopeasti antaa lähes koko huoneelle uuden ilmeen. Tutustu kokovartalopeileihin!

NISSEDAL Peili, valkoinen, 40×150 cm – IKEA

Peililasi koostuu pääasiassa tavallisesta lasista, jonka heijastava pinnoite on metallia. Aiemmin pinnoite sisälsi yleensä lyijyä tai elohopeaa, mutta ajan …

NISSEDAL Peili, valkoinen, 40×150 cm. Ajaton muotoilu sopii niin olohuoneeseen kuin kylpyhuoneeseenkin. Voit ripustaa peilin vaaka- tai pystysuoraan – ja jos asennat sen saranoiden avulla, takana oleviin koukkuihin voi ripustaa avaimia ja muita pikkutavaroita.

LINDBYN Peili, musta, 110 cm – IKEA

Sisustamalla peilien avulla voi huoneeseen luoda tilan tuntua ja eloisaa tunnelmaa. Tyylikkään LINDBYN-peilin pyöreä muoto, mustat kehykset ja siistit …

LINDBYN Peili, musta, 110 cm Sisustamalla peilien avulla voi huoneeseen luoda tilan tuntua ja eloisaa tunnelmaa. Tyylikkään LINDBYN-peilin pyöreä muoto, mustat kehykset ja siistit linjat antavat sille pehmeän ilmeen. Sopii mihin hyvänsä kotona ja on myös testattu ja hyväksytty kylpyhuonekäyttöön.

LINDBYN Peili, valkoinen, 40×130 cm – IKEA

Tyylikkään LINDBYN-peilin pyöristetyt kulmat, valkoiset kehykset ja siisti muoto antavat sille pehmeän ilmeen. Tuotenumero304.936.99. Tuotetiedot …

LINDBYN Peili, valkoinen, 40×130 cm Sisustamalla peilien avulla voi huoneeseen luoda tilan tuntua ja eloisaa tunnelmaa. Tyylikkään LINDBYN-peilin pyöristetyt kulmat, valkoiset kehykset ja siisti muoto antavat sille pehmeän ilmeen. Voidaan ripustaa vaaka- tai pystysuoraan.

LINDBYN Peili, valkoinen, 60×60 cm – IKEA

Siksi IKEA on kieltänyt lyijyn tai elohopean käytön peileissä jo usean vuoden ajan. Sen sijaan peilikuvan heijastaa myrkytön hopea tai alumiini.

LINDBYN Peili, valkoinen, 60×60 cm Sopii mihin hyvänsä kotona ja on myös testattu ja hyväksytty kylpyhuonekäyttöön. Seinällä oleva peili lisää huoneeseen tilan tuntua ja tuo siihen uutta näkökulmaa. Suojakalvo pienentää loukkaantumisriskiä, jos peili rikkoontuu.

NISSEDAL Peili, valkoinen, 65×150 cm – IKEA

Siksi IKEA on kieltänyt lyijyn tai elohopean käytön peileissä jo usean vuoden ajan. Sen sijaan peilikuvan heijastaa myrkytön hopea tai alumiini.

NISSEDAL Peili, valkoinen, 65×150 cm. Ajaton muotoilu sopii niin makuuhuoneeseen kuin kylpyhuoneeseenkin. Voidaan ripustaa vaaka- tai pystysuoraan oman maun ja tilan mukaan.

Keywords: ikea peili, ikea peilit, peili ikea, ikea songe peili, peilit ikea, ikea peili musta, ikea levanger peili, ikea ovipeili, ikea aalto peili