Ikea peitot ja tyynyt

Tyynyt, peitot & vuodevaatteet – IKEA

Kodikkaat ja mukavat makuuhuoneen tekstiilit – IKEA

Makuuhuoneen tekstiilit kaipaamassa uudistusta? Meiltä löydät paljon makuuhuoneen tekstiilejä, kuten vuodevaatteet, peitot ja tyynyt. Katso!

Valitse nukkuma-asentoosi sopiva tyyny ja peitto – IKEA

Hyvä uni alkaa mukavasta peitosta, tyynystä ja vuodevaatteista. Hyvän unen ei tarvitse olla rakettitiedettä. Matka unten maille alkaa valitsemalla juuri sinun …

Etsitkö vastausta siihen, miten nukkua paremmin? Tässä vinkkejä parempaan uneen: valitse juuri sinun nukkuma-asentoon sopiva tyyny, peitto ja vuodevaatteet.

Lasten peitot & tyynyt – Junior peitto lapselle – IKEA

Lasten peitot & tyynyt – Junior peitto lapselle – IKEA

Lasten tyyny ja peitto on suunniteltu erityisesti lapsille. Mukavat ja helppohoitoiset materiaalit takaavat hyvät yöunet. Katso lasten peitot ja tyynyt!

Juuri sinulle sopiva tekokuitupeitto – IKEA

Juuri sinulle sopiva tekokuitupeitto – IKEA

Tekokuitupeitto on kestävä ja käytännöllinen peite, joka sopii melkeinpä jokaiseen kotiin. Tutustu laajaan peittovalikoimaamme! 90 päivän vaihto-oikeus.

LÅNESPELARE Monikäyttöinen tyyny/peitto – IKEA

Tyynyn pituus: 40 cm ; Tyynyn leveys: 60 cm ; Peiton pituus: 150 cm ; Peiton leveys: 150 cm ; Täytteen paino: 440 g.

LÅNESPELARE Monikäyttöinen tyyny/peitto Tarvitsetko lisätukea selän taakse, mukavan alustan tai lämpimän huovan, johon kääriytyä? Tämä monikäyttöinen ja muunneltava tyyny on ratkaisu kaikkiin edellä mainittuihin tilanteisiin. Konepestävä. Helppo pitää puhtaana.

FÄLTMAL Tyyny/peitto, syvänvihreä, 190×120 cm – IKEA

FÄLTMAL Tyyny/peitto, syvänvihreä, 190×120 cm Tyyny/peitto, joka pitää sinut lämpimänä esimerkiksi matkoilla, riippumatossa tai sohvannurkassa.

FÄLTMAL Tyyny/peitto, syvänvihreä, 190×120 cm Tyyny/peitto, joka pitää sinut lämpimänä esimerkiksi matkoilla, riippumatossa tai sohvannurkassa. Nerokkaan nappikiinnityksen ansiosta peitto pysyy paikallaan, vaikka kurottautuisit ottamaan kahvikupin käteesi. Lämmittää esimerkiksi matkalla tai kotona.

Peitot – Peitto ja täkki mukaviin yöuniin – IKEA

Peitot – Peitto ja täkki mukaviin yöuniin – IKEA

Jokaisen nukkujan lämpötilaan sopivat peitot ja tyynyt. Hyvä päivä alkaa kunnon yöunista. Mallistossamme on laaja valikoima tyynyjä ja peittoja, …

Peitto on yksilöllinen valinta, piditpä untuva- tai höyhentäytteestä tai lyosellista. Löydä sopivin peitto, peite tai täkki. 90 päivän vaihto-oikeus!

Keywords: ikea peitot ja tyynyt, ikea peitto ja tyyny, ikea tyynyt ja peitot