Ikea ritilä

LÄMPLIG Kattilaritilä, ruostumaton teräs – IKEA

LÄMPLIG Kattilaritilä, ruostumaton teräs. Muovitassujen ansiosta alla oleva pinta ei naarmuunnu eikä kuumene.

KONCIS Uunivuoka + ritilä, ruostumaton teräs – IKEA

KONCIS Uunivuoka + ritilä, ruostumaton teräs.

METOD Tuuletusritilä, ruostumaton teräs – IKEA

METOD Tuuletusritilä, ruostumaton teräs Keittiösuunnittelussa pienemmilläkin yksityiskohdilla on merkitystä. Kaikki on kiinni omista haluistasi ja tarpeistasi, ja pienilläkin osilla voi olla suuri vaikutus. 25 vuoden takuu. Lisätietoja ja takuuehdot takuuvihkosessa ja osoitteessa IKEA.fi/takuu

LÄTTBAKAD Jäähdytysteline, 39×28 cm – IKEA

LÄTTBAKAD Jäähdytysteline, 39×28 cm Kun leipä tai sämpylät ovat paistuneet, jäähdytystelineestä on hyötyä. Hieman työtasoa korkeammalla ne jäähtyvät nopeasti. Sen jälkeen voit taittaa telineen takaisin kokoon ja asettaa sen paikoilleen. Leivonnaiset jäähtyvät nopeasti tällä jäähdytystelineellä.

Ritiläkorilaatikostot ja ritiläkorit ovat monikäyttöisiä – IKEA

Ritiläkorilaatikostot ja ritiläkorit ovat monikäyttöisiä – IKEA

Ritiläkorilaatikostot ovat sopivan pieniä, mutta tarpeeksi isoja säilyttämään peittoja, kylpypyyhkeitä, jopa kenkiä ja keittiötarvikkeita. Kaikki mahtuvat koriin sujvasti. Katso koko ritiläkori-valikoima.

UTRUSTA Astiankuivausteline seinäkaappiin, 40×35 cm

UTRUSTA Astiankuivausteline seinäkaappiin, 40×35 cm – IKEA

UTRUSTA Astiankuivausteline seinäkaappiin, 40×35 cm. Vievätkö puhtaat astiat liikaa tilaa työtasolla? Astiankuivausteline tarjoaa oivallisen ratkaisun. Asenna se seinäkaappiin, niin saat lisää tilaa työtasolle.

RUNNEN Lattiaritilä, ulkokäyttöön, ruskeaksi petsattu, 0.81 …

RUNNEN Lattiaritilä, ulkokäyttöön, ruskeaksi petsattu, 0.81 m² – IKEA

RUNNEN Lattiaritilä, ulkokäyttöön, ruskeaksi petsattu, 0.81 m² Lattiaritilöillä voit uudistaa parvekkeen tai terassin hetkessä tai luoda erilaisia alueita oleskelua ja ruokailua varten. Helppo asentaa, lattiaritilät vain napsautetaan yhteen. Valitse väri – tai yhdistä useita värejä toisiinsa.

BOAXEL Ritilähyllylevy, valkoinen, 80×40 cm – IKEA

BOAXEL Ritilähyllylevy, valkoinen, 80×40 cm. Villapaidat, hatut, laukut ja laatikot – BOAXEL-hyllyssä on tilaa kaikelle. Saatavana on eri koko- ja tyylivaihtoehtoja, joiden ansiosta seinään kiinnitettävällä BOAXEL-säilytysjärjestelmällä voi luoda yksilöllisen ratkaisun.

Parvekelaatat, terassilaatat & ruohomatto ulos – IKEA

Parvekelaatat, terassilaatat & ruohomatto ulos – IKEA

Terassilaatat ja parvekelaatat on ulkokäyttöön sopivia lattiaritilöitä, joilla uudistat parvekkeen tai terassin ilmeen hetkessä. Meiltä myös ruohomatto!

Keywords: ikea ritilä