Ikea siivilä

IDEALISK Siivilä, ruostumaton teräs, 20 cm – IKEA

IDEALISK Siivilä, ruostumaton teräs, 20 cm · IDEALISK Siivilä, 20 cm … IKEA IDEALISK-sarjan ruostumattomasta teräksestä valmistetut keittiön …

IDEALISK Siivilä, ruostumaton teräs, 20 cm Siivilöitkö kastiketta tai valutatko vettä juuri keitetyistä herneistä? Se on helppoa tällä ruostumattomasta teräksestä valmistetulla siivilällä. Voit asettaa pienet tuet astian reunaan tai nojata niillä tiskialtaan reunaan.

Siivilät & lävikkö auttavat huuhtelemaan ainekset – IKEA

Siivilät & lävikkö auttavat huuhtelemaan ainekset – IKEA

Tiskialtaan tarvikkeet pitävät keittiösi järjestyksessä ja helpottavat arjen askareissa. Meiltä löydät hyödylliset tarvikkeet, kuten talouspaperitelineen, …

Siivilä sekä lävikkö on tarpeellinen keittiöväline, jossa huuhtelet kasvikset ja valutat pastan keitinvedet. Meiltä myös lävikkö tiskialtaaseen.

IDEALISK Lävikkö, ruostumaton teräs, musta – IKEA

IDEALISK Lävikkö, ruostumaton teräs, musta. Säädettävien kädensijojen ansiosta sopii useimpiin tiskialtaisiin. Muovilla päällystettyjen kädensijojen ansiosta lävikkö pysyy varmasti paikallaan tiskialtaan reunojen varassa.

KLOCKREN Lävikkö, 5.0 l – IKEA

KLOCKREN Lävikkö, 5.0 l Samanlainen lävikkö kuin kaikki muutkin? Ei suinkaan. Voit avata taitokset ja käyttää sitä suoraan kattilassa – puoliksi, jos tarvitset höyryttävän lisäosan kasviksille, ja kokonaan, kun keität pastaa. Vakaan pohjan ansiosta lävikkö on tukeva.

KLOCKREN Lävikkö, 2.0 l – IKEA

KLOCKREN Lävikkö, 2.0 l Kastikkeen siivilöinti tai marjojen huuhtelu on helppoa tällä ruostumattomasta teräksestä valmistetulla hienojakoisella läviköllä. Voit asettaa pienet tuet astian reunaan tai nojata niillä tiskialtaan reunaan.

NORRSJÖN Lävikkö, ruostumaton teräs – IKEA

NORRSJÖN Lävikkö, ruostumaton teräs. Tämä monikäyttöinen, suorakulmion muotoinen lävikkö on suunniteltu NORRSJÖN-tiskialtaille sopivaksi. Siinä yhdistyvät tyyli, laatu ja käytännöllisyys.

IDEALISK Lävikkö, ruostumaton teräs – IKEA

IDEALISK Lävikkö, ruostumaton teräs.

IDEALISK-keittiötyökalut – Kestävää ruostumatonta terästä

IDEALISK-keittiötyökalut – Kestävää ruostumatonta terästä – IKEA

Raastin, terässiivilä ja monta muuta tarpeellista. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut keittiötyökalut ovat IDEALISK-sarjaa. Tutustu ja osta!

Tiskialtaan tarvikkeet pitävät keittiösi siistinä – IKEA

Tiskialtaan tarvikkeet pitävät keittiösi siistinä – IKEA

Tiskialtaan tarvikkeet pitävät keittiösi järjestyksessä ja helpottavat arjen askareissa. Meiltä löydät hyödylliset tarvikkeet, kuten talouspaperitelineen, tutustu!

Keywords: ikea siivilä, siivilä ikea