Ikea sockerbit

SOCKERBIT Kannellinen säilytyslaatikko, valkoinen …

SOCKERBIT Kannellinen säilytyslaatikko, valkoinen, 50x77x19 cm – IKEA

SOCKERBIT Kannellinen säilytyslaatikko, valkoinen, 50x77x19 cm. Jos tarvitset lisää säilytystilaa, miksi et hyödyntäisi sängyn alustaa? Tämä laatikko on suunniteltu sopimaan täydellisesti sängyn alle, ja se suojaa vaatteita, vuodevaatteita ja muita säilytettäviä tavaroita pölyltä ja lialta.

SOCKERBIT Kannellinen laatikko, valkoinen, 38x51x30 cm

SOCKERBIT Kannellinen laatikko, valkoinen, 38x51x30 cm – IKEA

SOCKERBIT Kannellinen laatikko, valkoinen, 38x51x30 cm Tässä tilavassa valkoisessa laatikossa on napsauttamalla suljettava kansi, joka suojaa tavaroita pölyltä ja lialta. Laatikkoon on helppo merkitä sisältö. Kaikki SOCKERBIT-laatikot ja -kannet on valmistettu kestävästä, osittain kierrätetystä muovista.

SOCKERBIT Kannellinen laatikko, valkoinen, 38x25x15 cm

SOCKERBIT Kannellinen laatikko, valkoinen – IKEA

SOCKERBIT Kannellinen laatikko, valkoinen. Laatikossa on kätevät kädensijat ja kannessa lukko-ominaisuus. Se pitää tavarat järjestyksessä kellarissa, autotallissa tai vintillä.

SOCKERBIT Laatikko, valkoinen, 19x26x15 cm – IKEA

SOCKERBIT Laatikko, valkoinen – IKEA

SOCKERBIT Laatikko, valkoinen. Nämä laatikot sopivat yhtä hyvin ruuvien ja muttereiden kuin harrastusvälineidenkin säilytykseen. Laatikoissa pidät tavarat hyvässä järjestyksessä.

SOCKERBIT Kannellinen laatikko + pyörät, valkoinen …

SOCKERBIT Kannellinen laatikko + pyörät, valkoinen, 38x51x37 cm – IKEA

SOCKERBIT Kannellinen laatikko + pyörät, valkoinen, 38x51x37 cm Neljän pyörän ansiosta muovilaatikkoa on helppo siirrellä.

SOCKERBIT Kannellinen säilytyslaatikko, valkoinen …

SOCKERBIT Kannellinen säilytyslaatikko, valkoinen, 38x76x30 cm – IKEA

SOCKERBIT Kannellinen säilytyslaatikko, valkoinen, 38x76x30 cm Suurimmassa SOCKERBIT-säilytyslaatikossa on tilaa järjestää ja suojata kookkaampia tavaroita tai kerätä kaikki samanlaiset tavarat yhteen paikkaan. Laatikot on mitoitettu niin, että eri kokojen pinoaminen päällekkäin on helppoa.

SOCKERBIT Box, white, 19x26x15 cm – IKEA

SOCKERBIT white, Box – IKEA

SOCKERBIT white, Box. These boxes work just as well for smaller things like screws and nails in the garage as for hobby items indoors. Use several boxes to keep things separate and organised.

SOCKERBIT Storage box with lid, white, 19 ¾x30 ¼x7 ½

SOCKERBIT Storage box with lid, white, 19 ¾x30 ¼x7 ½” – IKEA

SOCKERBIT Storage box with lid, white, 19 ¾x30 ¼x7 ½”. If you need more storage space, why not sleep on it? This box is designed to perfectly fit under a bed and protects clothing, comforters and anything else you want to store from dust and dirt.

SOCKERBIT Box with lid, white, 15x20x11 ¾” – IKEA

SOCKERBIT Box with lid, white, 15x20x11 ¾” This roomy storage box in white has a snap-on lid to protect from dust and dirt. Just mark the box to keep track what’s inside. All SOCKERBIT boxes and lids are made with durable, partly recycled plastic.

Keywords: ikea sockerbit