Ikea termoskannu

Termospullo ja termoskannu pitävät juomasi kuumina – IKEA

Termospullo ja termoskannu pitävät juomasi kuumina – IKEA

Vertaa hintoja IKEA Underlätta Termoskannu 1,2L Termoskannut. … Funktion Termoskannu 249531 1,5LTermoskannut · ‌. Alfi Glory 1LTermoskannut.

Termospullo, termoskannu ja termosmuki ovat oivallisia apuvälineitä, kun juoma pitäisi saada pysymään kuumana vaikkapa retkellä. Tutustu valikoimiimme!

UNDERLÄTTA Termoskannu, musta – IKEA

UNDERLÄTTA Termoskannu, musta. Metallinen sisäosa kestää kolhuja. Pitää sisällön lämpimänä/kylmänä pitkään, sillä kaataessa kantta ei tarvitse täysin poistaa.

SLUKA Termoskannu, ruostumaton teräs, 1.8 l – IKEA

SLUKA Termoskannu, ruostumaton teräs, 1.8 l Jos suunnittelet pitkää iltaa television ääressä tai suuntaamista juhliin, SLUKA-termoskannu pitää juomasi kylmänä tai kuumana. Pitää sisällön lämpimänä/kylmänä pitkään, sillä kaataessa kantta ei tarvitse täysin poistaa.

BEHÖVD Termoskannu, vaaleanvihreä/beige, 1 l – IKEA

BEHÖVD Termoskannu, vaaleanvihreä/beige, 1 l Matkalla rantapiknikille tai ystävän rentoihin juhliin? Vihreä-beige BEHÖVD-termoskannu pitää juomasi kylmänä tai kuumana. Pitää sisällön lämpimänä/kylmänä pitkään, sillä kaataessa kantta ei tarvitse täysin poistaa.

METALLISK Termoskannu, ruostumaton teräs, 1.2 l – IKEA

METALLISK Termoskannu, ruostumaton teräs, 1.2 l Jos suunnittelet pitkää iltaa television ääressä tai suuntaamista nyyttikesteille, METALLISK-termoskannu pitää juomasi kylmänä tai kuumana. Pitää sisällön lämpimänä/kylmänä pitkään, sillä kaataessa kantta ei tarvitse täysin poistaa.

Termoskannu, joka hoitaa tehtävänsä – IKEA

Termoskannu on kätevä kaveri niin piknikille puistossa kuin teehetkelle sohvannurkassakin. Tämä ruostumattomasta teräksestä valmistettu kannu pitää juomasi kylmänä tai kuumana jopa kuuden tunnin ajan ja sen kansi pysyy tiiviisti kiinni.

HÄLSA Terästermoskannu, sininen, 0.5 l – IKEA

HÄLSA Terästermoskannu, sininen – IKEA

HÄLSA Terästermoskannu, sininen. Pidä paussi kiireen keskellä. Tässä termoskannussa voit kuljettaa kahvia, teetä tai mitä hyvänsä kuumaa tai kylmää suosikkijuomaasi mukanasi – junassa, autossa tai ulkona kävelyllä.

IKEA Behövd Termoskannu 1L halvin hinta – Hintaopas

IKEA Behövd Termoskannu 1L halvin hinta | Katso päivän tarjous – Hintaopas.fi

Vertaa hintoja IKEA Behövd Termoskannu 1L Termoskannut

IKEA Underlätta Termoskannu 1,2L halvin hinta | Katso päivän tarjous – Hintaopas.fi

Vertaa hintoja IKEA Underlätta Termoskannu 1,2L Termoskannut

Keywords: ikea termoskannu, ikea termospullo