Ikea valurautapannu

Valurautapannu VARDAGEN-ruoanlaittoastiasarjasta – IKEA

Valurautapannu VARDAGEN-ruoanlaittoastiasarjasta – IKEA

Valurautapannu on pitkäikäinen vaihtoehto kotikokkaajalle. VARDAGEN-ruoanlaittosarjasta löydät valurautapadat, valurautapannut sekä kauniit emalikattilat.

Valurautapannu on pitkäikäinen vaihtoehto kotikokkaajalle. VARDAGEN-ruoanlaittosarjasta löydät valurautapadat, valurautapannut sekä kauniit emalikattilat. Katso heti!

Paistinpannut & pannut – IKEA

Paistinpannut & pannut – Paras paistinpannu – IKEA

Pannuja voidaan käyttää erittäin energiatehokkailla induktioliesillä. Tarjolla on myös valurautapannuja ja muita hyödyllisiä ruoanlaittovälineitä jokaiseen …

Paistinpannut kuuluvat jokaiseen keittiöön, mutta mikä on paras paistinpannu? Tutustu valikoimaan ja valitse hyvä paistinpannu kokkailuun. Tutustu!

VARDAGEN Paistinpannu, hiiliteräs, 28 cm – IKEA

Se on yhtä kestävä kuin valurautapannu, mutta valmistettu kevyemmästä hiiliteräksestä. Ja pienellä huolenpidolla se kestää monen sukupolven kokkien käyttöä.

VARDAGEN Paistinpannu, hiiliteräs, 28 cm Se on yhtä kestävä kuin valurautapannu, mutta valmistettu kevyemmästä hiiliteräksestä. Ja pienellä huolenpidolla se kestää monen sukupolven kokkien käyttöä. Sopii kaikenlaisille keittotasoille, myös induktiotasolle. Kokonaan metallia. Sopii myös uuniin.

Padat – Uunipata kestää käyttöä ja katsetta – IKEA

Padat – Uunipata kestää käyttöä ja katsetta – IKEA

Pata kuten valurautapata sopii monipuoliseen ruoanlaittoon vaativissakin olosuhteissa, kotikeittiöistä puhumattakaan. Löydä parhaat padat kaupastamme!

Grillipannu grillaukseen ja ruoanlaittoon – IKEA

Grillipannu grillaukseen ja ruoanlaittoon – IKEA

Grillipannu on suurikokoinen ja yleensä hieman raskas pannu, jota hyödynnetään erityisesti grillauksessa. Grillaukseen suunniteltu pannu sietää erinomaisesti …

Grillipannu on grillauksessa käytettävä pannu ja siinä elintärkeä. Tutustu kestäviin ja kauniisiin grillipannujen valikoimamme.

Paistinpannut & wokpannut – IKEA

Paistinpannut & wokpannut – IKEA

Löydä laadukkaat paistinpannut ja wokkipannu kaikenlaisille keittotasoille, myös induktiotasolle. Kestävä, tarttumattoman Teflon® Select -pinnoite.

Löydä laadukkaat paistinpannut ja wokkipannu kaikenlaisille keittotasoille, myös induktiotasolle. Kestävä, tarttumattoman Teflon® Select -pinnoite. Tule ostoksille verkkokauppaan!

SENIOR-paistinpannu valkoinen kosketuksella – IKEA Fans Club

Valurauta-astiat jakavat tasaisesti ja säilyttävät lämpöä hyvin, mikä takaa tasaisen paahtamisen. Soveltuu kaikentyyppisille keittolevyille, mukaan lukien …

IKEA Vardagen Paistinpannu 28cm halvin hinta – Hintaopas

IKEA Vardagen Paistinpannu 28cm halvin hinta | Katso päivän tarjous – Hintaopas.fi

Halkaisija. 28 cm ; Kahvatyyppi. Kahva ; Materiaali (pinta/pohja). Valurauta ; Tuotteella ei ole arvosteluja. Mitä mieltä olet tuotteesta IKEA Vardagen …

Vertaa hintoja IKEA Vardagen Paistinpannu 28cm Grillipannut & paistinpannut. Parhaat tarjoukset 1 verkkokaupasta. Puolueeton hintavertailu. Lue arvostelu tai jaa kokemuksia. Löydä suosituimmat IKEA tuotteet halvemmalla.

IKEA Vardagen Paistopata 5L (kanssa Kansi) – Hintaopas

IKEA Vardagen Paistopata 5L (kanssa Kansi) halvin hinta | Katso päivän tarjous – Hintaopas.fi

IKEA. Tyyppi. Pata. Tilavuus. 5 litra. Väri/materiaali. Induktio. Kyllä. Materiaali (pinta/pohja). Valurauta. Materiaali (sisäinen/paistopinta). Valurauta …

Vertaa hintoja IKEA Vardagen Paistopata 5L (kanssa Kansi) Padat & Kattilat

Keywords: ikea valurautapannu