Ikea verhotanko

Verhotangot – Verhotanko asettaa verhosi kauniisti – IKEA

Verhotangot – Verhotanko asettaa verhosi kauniisti – IKEA

Verhotangot viimeistelevät verhosi ja luovat ryhdikkään kokonaisuuden ikkunaan. Meiltä myös pingotettava verhotanko ja jännitettävä verhotanko. Katso!

Säädettävät verhotangot – Tilaa verkkokaupasta – IKEA

Säädettävät verhotangot – Tilaa verkkokaupasta – IKEA

Säädettävät verhotangot helpottavat verhojen ripustamista millaiseen ikkunaan tai tilaan vain. Katso tylikkäät ripustusratkaisut kattavasta valikoimastamme.

Verhokiskot – Verhonipsut & verhorenkaat – IKEA

Verhokiskot – Verhonipsut & verhorenkaat – IKEA

Verhokisko auttaa luomaan monenlaisia ripustusratkaisuja. Verhoja valitessa värien, tekstuurien ja kankaiden viidakkoon on helppo eksyä. Myös verhojen …

Verhokiskot, verhonipsut ja verhorenkaat luovat upean verhokokonaisuuden. Verhokisko auttaa ripustamaan verhot kerroksittain tai jopa kulmien yli. Katso!

RÄCKA Verhotanko, valkoinen, 120-210 cm – IKEA

RÄCKA Verhotanko, valkoinen, 120-210 cm Tämän valkoisen metallista valmistetun verhotangon pituutta on helppo säätää – ja siitä saa oman näköisen …

RÄCKA Verhotanko, valkoinen, 120-210 cm Tämän valkoisen metallista valmistetun verhotangon pituutta on helppo säätää – ja siitä saa oman näköisen valitsemalla päätynupit valikoimastamme. Säädettävä pituus. Verhotangon ilmettä on helppo muuttaa päätynuppeja vaihtamalla. Nupit myydään erikseen.

RÄCKA Verhotanko, musta, 210-385 cm – IKEA

Tämän mustan metallista valmistetun verhotangon pituutta on helppo säätää – ja …

RÄCKA Verhotanko, musta, 210-385 cm Tämän mustan metallista valmistetun verhotangon pituutta on helppo säätää – ja siitä saa oman näköisen valitsemalla päätynupit valikoimastamme. Säädettävä pituus. Verhotangon ilmettä on helppo muuttaa päätynuppeja vaihtamalla. Nupit myydään erikseen.

HUGAD Verhotanko, musta, 210-385 cm – IKEA

HUGAD Verhotanko, musta, 210-385 cm. Säädettävä pituus. Verhotangon ilmettä on helppo muuttaa päätynuppeja vaihtamalla.

HUGAD Verhotanko, valkoinen, 120-210 cm – IKEA

HUGAD Verhotanko, valkoinen, 120-210 cm Tämän valkoisen metallista valmistetun verhotangon pituutta on helppo säätää – ja siitä saa oman näköisen …

HUGAD Verhotanko, valkoinen, 120-210 cm Tämän valkoisen metallista valmistetun verhotangon pituutta on helppo säätää – ja siitä saa oman näköisen valitsemalla päätynupit valikoimastamme. Säädettävä pituus. Verhotangon ilmettä on helppo muuttaa päätynuppeja vaihtamalla. Nupit myydään erikseen.

FJÄDRANDE Verhotanko, musta, 70-120 cm – IKEA

FJÄDRANDE Verhotanko, musta, 70-120 cm Verhotanko on helppo asentaa ilman poraamista, koska se pysyy paikoillaan jousimekanismin avulla.

FJÄDRANDE Verhotanko, musta, 70-120 cm Verhotanko on helppo asentaa ilman poraamista, koska se pysyy paikoillaan jousimekanismin avulla. Se sopii täydellisesti keittiöön, joka on täynnä touhua, koska verho on helppo ottaa alas pesua varten. Helppo kiinnittää ikkunankarmiin ilman poraamista.

BETYDLIG Seinä-/kattokiinnike, valkoinen – IKEA

Kiinnitä kiinnike kattoon tai seinään, ja ripusta verhot lähelle ikkunaa tai …

BETYDLIG Seinä-/kattokiinnike, valkoinen. Verhotankopidikkeen paikka on säädettävissä, minkä ansiosta verhot voidaan sijoittaa joko lähelle ikkunaa tai kauemmas siitä. Mukana 2 liukuestettä.

Keywords: ikea verhotanko, verhotanko ikea, verhotangot ikea