Ikea vihreä kaappi

IVAR Kaappi, vihreä verkko, 80×83 cm – IKEA

IVAR Kaappi, vihreä verkko, 80×83 cm Koska IVAR-säilytysjärjestelmä on niin hyvä siinä, mitä se tekee, se on palvellut asiakkaiden tarpeita kodin eri huoneissa jo yli 50 vuoden ajan. Ullakot, olohuoneet, ruokakomerot ja makuuhuoneet – ne kaikki rakastavat IVAR-hyllyjä.

LOMMARP Kaappi, tumma sinivihreä, 102×101 cm – IKEA

LOMMARP Kaappi, tumma sinivihreä, 102×101 cm Säilytyssarjaan on saatu innoitusta perinteisestä puusepäntyöstä, johon on yhdistetty nykypäivän urbaaniin elämään sopivia tyylejä ja toimintoja. Luo persoonallinen ilme yhdistämällä säilytyskaluste muihin kalusteisiin.

IDÅSEN Kaappi+ovet+laatikot, tummanvihreä, 80x47x119 …

IDÅSEN Kaappi+ovet+laatikot, tummanvihreä, 80x47x119 cm – IKEA

IDÅSEN Kaappi+ovet+laatikot, tummanvihreä, 80x47x119 cm Vankka ja tilava IDÅSEN-kaappi on mainio säilytyspaikka kaikille toimistotarvikkeille – ja ROTHULT-älylukon ansiosta paperit ja muut tärkeät tavarat ovat turvassa. Sopii erinomaisesti yhteen muiden IDÅSEN-sarjan huonekalujen kanssa.

IDÅSEN Korkea kaappi + laatikko ja ovet, tummanvihreä …

IDÅSEN Korkea kaappi + laatikko ja ovet, tummanvihreä, 45×172 cm – IKEA

IDÅSEN Korkea kaappi + laatikko ja ovet, tummanvihreä, 45×172 cm Tarjoa kaikille kollegoille tai perheenjäsenille omaa säilytystilaa – tai selkeytä omien tavaroidesi järjestystä laittamalla ne eri kaappeihin. Laita ulkopuolelle magneetit ja käytä sitä muistitauluna.

LOMMARP Kaappi+lasiovet, tumma sinivihreä, 86×199 cm

LOMMARP Kaappi+lasiovet, tumma sinivihreä, 86×199 cm – IKEA

LOMMARP Kaappi+lasiovet, tumma sinivihreä, 86×199 cm. Säilytyssarjaan on saatu innoitusta perinteisestä puusepäntyöstä, johon on yhdistetty nykypäivän urbaaniin elämään sopivia tyylejä ja toimintoja. Luo persoonallinen ilme yhdistämällä säilytyskaluste muihin kalusteisiin.

METOD Korkea kaappi jää-/pakastinkaap, valkoinen …

METOD Korkea kaappi jää-/pakastinkaap, valkoinen, Bodarp harmaanvihreä, 60x60x220 cm – IKEA

METOD Korkea kaappi jää-/pakastinkaap, valkoinen, Bodarp harmaanvihreä, 60x60x220 cm. Siirrettävien hyllylevyjen ansiosta hyllyväliä on helppo säätää tarpeen mukaan. Oven voi asentaa oikea- tai vasenkätiseksi.

IVAR Kaappi, vihreä verkko, 160x30x83 cm – IKEA

IVAR Kaappi, vihreä verkko, 160x30x83 cm

Kaapistot & vitriinit – Paljon säilytystilaa kotiin – IKEA

Kaapistot & vitriinit – Paljon säilytystilaa kotiin – IKEA

Vitriinit, emännänkaappi ja kaapistot sopivat lempitavaroiden esittelyyn ja suojaavat rakkaat esineet myös pölyltä ja pikkusormilta. Tule ostoksille!

IVAR Kaappi, mänty, 80x30x83 cm – IKEA

IVAR Kaappi, mänty, 80x30x83 cm. Koska IVAR-säilytysjärjestelmä on niin hyvä siinä, mitä se tekee, se on palvellut asiakkaiden tarpeita kodin eri huoneissa jo yli 50 vuoden ajan. Ullakot, olohuoneet, ruokakomerot ja makuuhuoneet – ne kaikki rakastavat IVAR-hyllyjä.

Keywords: ikea vihreä kaappi