Ikea vitriiniovet

OXBERG Vitriiniovi, valkoinen, 40×192 cm – IKEA

BILLY / OXBERG Kirjahylly + vitriiniovi, vaaleaksi petsattu tammiviilu/lasi, … BILLY Kirjahylly + vitriiniovet, harmaa/metallikuvio, 80x30x202 cm …

OXBERG Vitriiniovi, valkoinen, 40×192 cm On arvioitu, että joka viides sekunti maailmassa myydään yksi BILLY-kirjahylly. Tämä on mieletön juttu, sillä BILLY on löytynyt valikoimastamme jo vuodesta 1979 lähtien. Se on lukutoukkien paras kaveri, joka näyttää tyylikkäältä vuodesta toiseen.

BILLY Kirjahylly+paneeli-/vitriiniovet, valkoinen … – IKEA

BILLY Kirjahylly+paneeli-/vitriiniovet, valkoinen, 80x30x202 cm – IKEA

BILLY Kirjahylly+paneeli-/vitriiniovet, valkoinen, 80x30x202 cm. On arvioitu, että joka viides sekunti maailmassa myydään yksi BILLY-kirjahylly. Tämä on mieletön juttu, sillä BILLY on löytynyt valikoimastamme jo vuodesta 1979 lähtien.

OXBERG Vitriiniovi, valkoinen, 40×35 cm – IKEA

OXBERG Vitriiniovi, valkoinen, 40×35 cm. On arvioitu, että joka viides sekunti maailmassa myydään yksi BILLY-kirjahylly. Tämä on mieletön juttu, sillä BILLY on löytynyt valikoimastamme jo vuodesta 1979 lähtien.

OXBERG Vitriiniovi, valkoinen, 40×97 cm – IKEA

OXBERG Vitriiniovi, valkoinen, 40×97 cm On arvioitu, että joka viides sekunti maailmassa myydään yksi BILLY-kirjahylly. Tämä on mieletön juttu, sillä BILLY on löytynyt valikoimastamme jo vuodesta 1979 lähtien. Se on lukutoukkien paras kaveri, joka näyttää tyylikkäältä vuodesta toiseen.

OXBERG Umpi-/vitriiniovi, valkoinen, 40×192 cm – IKEA

OXBERG Umpi-/vitriiniovi, valkoinen, 40×192 cm. On arvioitu, että joka viides sekunti maailmassa myydään yksi BILLY-kirjahylly. Tämä on mieletön juttu, sillä BILLY on löytynyt valikoimastamme jo vuodesta 1979 lähtien.

BILLY / OXBERG Kirjahylly + vitriiniovet, valkoinen … – IKEA

BILLY / OXBERG Kirjahylly + vitriiniovet, valkoinen, 120x30x202 cm – IKEA

BILLY / OXBERG Kirjahylly + vitriiniovet, valkoinen, 120x30x202 cm. On arvioitu, että joka viides sekunti maailmassa myydään yksi BILLY-kirjahylly. Tämä on mieletön juttu, sillä BILLY on löytynyt valikoimastamme jo vuodesta 1979 lähtien.

BILLY / OXBERG Kirjahyllykokonaisuus+vitriiniovet … – IKEA

BILLY / OXBERG Kirjahyllykokonaisuus+vitriiniovet, valkoinen, 160×202 cm – IKEA

BILLY / OXBERG Kirjahyllykokonaisuus+vitriiniovet, valkoinen, 160×202 cm BILLY on monipuolinen kirjahylly, joka toimii hyvin myös säilytyskalusteena ja jota voi käyttää monin eri tavoin. Vitriiniovien takana tavarat ovat näkyvillä, mutta suojassa pölyltä.

BILLY / OXBERG Kirjahylly + vitriiniovet, valkoinen … – IKEA

BILLY / OXBERG Kirjahylly + vitriiniovet, valkoinen, 80x30x106 cm – IKEA

BILLY / OXBERG Kirjahylly + vitriiniovet, valkoinen, 80x30x106 cm On arvioitu, että joka viides sekunti maailmassa myydään yksi BILLY-kirjahylly. Tämä on mieletön juttu, sillä BILLY on löytynyt valikoimastamme jo vuodesta 1979 lähtien. Se on lukutoukkien paras kaveri, joka näyttää tyylikkäältä vuodesta toiseen.

Vitriinikaapit, seinävitriinit ja lasikaapit kotiin – IKEA

Vitriinikaapit, seinävitriinit ja lasikaapit kotiin – IKEA

Vitriinikaappi säilyttää ja suojaa kotisi astiastot arjen pyörityksessä. Katso ja vertaile kaikki seinävitriinit ja lasikaapit mallistostamme. Tervetuloa ostoksille!

Keywords: ikea vitriiniovet