Limone bauhaus

Limone

BAUHAUS ESPOO. Cafe & bistro. Rusthollarinkatu 6 02270 Espoo. ​045 140 8686. BAUHAUS VANTAA. Cafe & bistro. Tammiston kauppatie 19 01510 Vantaa.

Bistro Limone | Herkullista ruokaa | Espoo – Wolt

Bistro Limone | Wolt | Kotiinkuljetus | Espoo

Bistro Limone. Herkullista ruokaa. Ravintola on tällä hetkellä kiinni, mutta voit tehdä ennakkotilauksen myöhempään ajankohtaan. Opens today at 11:00 AM.

Katso menu ja tilaa ruuat kuljetettuna | Herkullista ruokaa

Limone Bistro & Cafe | Espoo – Facebook

Limone Bistro & Cafe · Page · Restaurant · Rusthollarinkatu 6, Espoo, Finland · +358 45 1408686 · limone-bistro.fi · Open now · Rating · 5.0 (9 Reviews) · See More …

Limone Bistro Raisio/Turku – Instagram

Pizzat, pastat, risotot ja salaatit❤️aina tuoretta aina italialaista tervetuloa! Benvenuti a limone puh. +358 41 314 8455. 5 posts. 142 followers.

“Limone in Bauhaus, Espoo” Review of Limone – TripAdvisor

Limone in Bauhaus, Espoo – Review of Limone, Helsinki, Finland – Tripadvisor

Yhtiön toinen toimiala on ravintola. Viralliselta nimeltään yhtiö on YP-Bistro Oy. Yhtiön Bistro Limone liikevaihto oli 305 tuhatta ja tilikauden tulos -6 …

Limone: Limone in Bauhaus, Espoo – See 35 traveler reviews, 10 candid photos, and great deals for Helsinki, Finland, at Tripadvisor.

Bistro Limone – taloustiedot, Y-tunnus ja päättäjät – Finder.fi

Tilaa ruokaa paikasta Limone Bistro Turku Raisio | Suosikkisi kotiinkuljetettuna 30 minuutissa ✓ Paras valikoima ✓ Nopea toimitus.

Katso Finder.fi:stä yhtiön Bistro Limone (2868199-5) yritystiedot, päättäjät, työntekijämäärä ja taloustiedot, kuten liikevaihto ja tulos.

Limone Bistro Turku kotiinkuljetettuna kaupungissa Raisio

Limone ei ole vain ravintola. Se on italian ystävien yhteisö. Jos jo pienikin ajatus italialaisten ruoasta saa veden kielellesi, niin tämä paikka on …

Limone Ravintola – Mall of Tripla, Pasila

Mall of Tripla, Pasila – Liikkeet & palvelut

Triplasta saat uusimmat trendit, tunnetuimmat brändit, yllättävät löydöt – siis kaiken mikä shoppailussa on parasta.

Keywords: limone bauhaus